Postals Literàries. Institució de les Lletres Catalanes

Fa anys que la Institució de les Lletres Catalanes edita postals per difondre la literatura catalana i els seus autors i autores. De ben segur que les haureu vist en més d’una ocasió. Però potser no tothom sap que hi ha una sèrie dedicada als autors de literatura infantil i juvenil.

Teresa Duran, David Cirici, Gemma Lienas, Ponç Pons, Maria Carme Roca, Care Santos, Jordi Sierra i Fabra, Sebastià Sorribas, Emili Teixidor, Anna Manso o Oriol Vergés són alguns dels autors i autores d’aquesta sèrie, la número 8, dedicada a la LIJ.

Us deixem amb la col·lecció sencera de postals, que també podeu consultar i descarregar des d’aquest enllaç.

A gaudir de les nostres lletres!

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Share This