A la Sendak oferim un fons especialitzat en literatura infantil i juvenil, divers i de qualitat. Un fons que hem confeccionat triant cada un dels nostres llibres.

Amb aquest mateix criteri hem seleccionat cada un dels jocs i joguines originals que trobareu a la nostra llibreria. Si hi són és perquè els considerem únics i especials. Moltes d’aquestes joguines són fetes a mà per petites empreses d’aquí que, com nosaltres, creuen en un model d’empresa de proximitat i s’esforcen per tirar endavant el seu projecte amb il·lusió i creativitat.

En la nostra tria hem procurat escollir aquelles joguines que creiem que estimulen la capacitat dels nens i nenes d’inventar i compartir tot tipus d’històries. Joguines artesanals que, a més de potenciar l’oralitat i l’autonomia, permeten que els nens i nenes tornin a connectar amb els jocs de tota la vida.

Hem creat una galeria d’imatges amb alguns dels jocs i joguines que podreu trobar a la Sendak, de marques com ara Londji, Grapat, El nan casteller, Wodibow, Sembra, Cuscusians, Me&Mine, Kibo Factory i Protocol. També hi trobareu les precioses llibretes de Tenbei Project, els jocs d’eeBoo, els Rory’s Story Cubes i les figures de paper de Plego.

 

Esperem que us agradin!

1 Comment

Share This