La meva dona, que devora novel·la juvenil, em recomana fervorosament Wonder, de R. J. Palacio, editat per La Campana i traduït per Imma Falcó.

Després d’optar per llegir alguns dels llibres que ocupen la meva particular i abundant selecció de pendents, i veient que hi insisteix, finalment agafo el llibre recomanat. De seguida veig que m’agradarà, que la recomanació no era en va i que la seva indirecta de passar Wonder al davant d’altres llibres era justificada. No tinc un ritme de lectura gaire lleuger, diguem-ne; en aquest cas, però, la cosa canvia.

A Wonder m’hi trobo un personatge meravellós, l’August. M’hi trobo un caliu familiar que em fa pensar en el de Som una família, de Fabio Bartolomei, editat per Angle Editorial i traduït per Anna Casassas. M’hi trobo un plantejament fantàstic de la història, explicat des del punt de vista de diversos personatges. M’hi trobo una visió diferent de la vida. M’hi trobo la justificació de l’èxit d’aquesta novel·la i una preciositat de llibre per a tothom.

Ressenya escrita per @nadiaambaccent.

En vols llegir més?

Share This