Estem molt contents de poder col·laborar amb la Sara Beltrame i el projecte I Biscotti, la comunitat de joves lectors que comparteixen les seves àudioressenyes a la xarxa.

L’objectiu d’ I Biscotti és compartir l’amor per la lectura entre els nens i nenes tot publicant les ressenyes dels seus llibres preferits en forma d’àudio i en l’idioma que ells prefereixin i se sentin més còmodes.

Així doncs, al lloc web d’I Biscotti, que compta amb el suport de la Scuola Italiana di Barcelona, entre d’altres, hi trobareu recomanacions de lectors a altres lectors disposats a descobrir nous mons de fantasia, personatges inoblidables i històries que els atrapin.

Voleu participar? És molt senzill! Només cal que us graveu fent una breu ressenya d’un llibre (si pot ser, que no duri més d’un minut!) i enviar-la a biscottinelforno@gmail.com. Recordeu dir el vostre nom, edat i explicar per què us ha agradat el llibre.

Com a llibreters no podem estar més satisfets de col·laborar en aquest projecte i d’acollir properament una activitat impulsada per I Biscotti: El cercle dels lectors.

Es tracta d’una trobada adreçada a nens i nenes d’entre 6 i 8 anys. L’únic requisit és que han de portar de casa un dels seus llibres preferits.

Asseguts fent una rotllana, cada participant es presentarà i farà una breu ressenya del seu llibre, despertant així la curiositat dels altres nens i nenes. Després d’haver escoltat a tothom, els lectors canviaran de seient i cada un d’ells haurà de donar el seu llibre a la persona que té al costat.

Sí, en efecte, al cercle dels lectors es regalen els llibres que s’estimen perquè altres persones també els estimin. D’aquesta manera, tots els participants tornaran a casa amb un llibre nou sota el braç 😉

Totes les ressenyes es gravaran i es publicaran al web d’I Biscotti, a la llista de reproducció de la llibreria.

A més, des de la Sendak proposarem noves lectures. Serà una petita selecció de títols que després, si ho desitgen, podran comprar amb un 5% de descompte.

Esperem que les nostres propostes siguin les futures lectures compartides del cercle dels lectors, i que aquest es converteixi en un grup de lectura estable d’intercanvi de llibres i experiències lectores.

Us hi esperem!

Share This