Estimats i estimades, el dilluns 4 de maig vam apujar de nou la persiana de la Sendak després de gairebé dos mesos. Aquesta “nova normalitat” no és com l’anterior, ja ho sabeu, però és un goig retrobar-vos a tots i totes, saber de primera mà com esteu i tenir la certesa que la Sendak continua sent un projecte viu amb una comunitat de persones que hi donen suport i que en són l’essència.

En aquest espai us anirem informant, setmana a setmana, de quin serà el nostre horari i de quina manera ens adaptarem a cada fase de la desescalada. 

SETMANA DE 25 AL 31 DE MAIG

Aquest setmana encara no es podrà accedir a l’interior de la llibreria tot i que la ciutat de Barcelona entri en fase 1. Seguirem preparant les vostres comandes i treballant per deixar a punt l’espai per a complir amb les mesures d’higiene i seguretat necessàries.

La nostra prioritat és i serà la salut de les persones. Som una llibreria sense presses. Anem a poc a poc i volem fer les coses bé, amb la màxima prudència i respecte per a tots i totes, sobretot per als infants.

Us seguirem atenent des d’un mostrador que està situat a l’entrada de la llibreria, des d’on podeu continuar recollint les vostres comandes. També us podem ensenyar llibres i fer-vos recomanacions personalitzades, tal i com hem anat fent aquests darrers dies.

El nostre horari és de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 19h, i el dissabte, de 10.30h a 14h.

RESERVES I ENCÀRRECS DE LLIBRES

Recordeu que podeu seguir fent-nos arribar les vostres comandes o reserves de llibres per e-mail a info@llibreriasendak.cat i també telefònicament (938 587 696). També podeu fer servir el formulari del nostre web.

Ja ho sabeu: malgrat les limitacions que tots patim, procurarem continuar assessorant-vos i recomanant-vos llibres el millor que sabem, com hem anat fent fins ara.

  • Si teniu un cupó ens podeu fer les reserves de llibres que vulgueu i nosaltres us avisarem per e-mail quan poguéssiu venir a la llibreria a bescanviar-lo.
  • Si ens heu fet una comanda a nosaltres directament (ja sigui a través del correu electrònic o les xarxes socials), rebreu un e-mail informant-vos que ja teniu a punt els vostres llibres.
  • Si ens heu fet una compra a través de Libelista amb recollida a botiga, rebreu també un avís al vostre e-mail indicant-vos que ja podeu passar a recollir la vostra comanda.

QUAN ENTREM A LA FASE 2

Si tot va segons el previst, obrirem la llibreria al públic quan la ciutat de Barcelona entri a la Fase 2 de la Desescalada. Ho farem amb totes les precaucions; per tant, preneu nota de com serà l’accés a la llibreria a partir d’aquesta data en base a les indicacions que fins ara hem rebut de part del Gremi de Llibreters i les autoritats competents:

  • Us demanarem l’ús de la mascareta dins la llibreria.
  • A l’entrada hi haurà gel hidroalcohòlic. Us preguem que el feu servir abans d’entrar i també quan sortiu.
  • També disposareu de guants d’un ús sol i d’una paperera per llençar-los abans de sortir.
  • L’aforament màxim serà de 2 persones dins la llibreria mantenint la distància de seguretat de 2 metres.
  • Els llibreters us proporcionarem els llibres i altres articles.
  • Us demanem prioritzar els encàrrecs i les compres anticipades de llibres per tal d’evitar aglomeracions i cues a l’exterior de la llibreria. D’aquesta manera serà molt més fàcil complir amb les normes d’higiene i evitar el risc de contagi.

Com veieu, no sabem encara quan podrem obrir amb normalitat, però mentrestant anirem adaptant-nos dia a dia als esdeveniments.⁠ Moltes gràcies per la paciència que esteu tenint, molts ànims i força. Junts ho aconseguirem!

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Share This