Cicle Maurice Sendak

Celebrem l’autor nord-americà amb diverses activitats per a tota la família i una festa per celebrar plegats el primer aniversari de la llibreria.

Divendres 30 de novembre, 1 i 2 de desembre de 2018
Llibreria Sendak

Cicle Maurice Sendak

“And now,” cried Max, “let the wild rumpus start!”
― Maurice Sendak, Where the Wild Things Are

L’11 de desembre de 2017 aixecàvem per primer cop la persiana de la Sendak. No oblidarem mai l’emoció de fer girar la clau al pany, empènyer la porta i obrir al públic la llibreria. Pensàvem que aquell dia no entraria ningú, però a les 10 en punt del matí un bon amic ens esperava, impacient, per aconseguir el seu exemplar d’Allà on viuen els monstres. Aquest va ser el primer llibre que vam vendre. No ho havíem previst, com la majoria de coses boniques que hem viscut al llarg d’aquests mesos.

Així és com començava una aventura meravellosa de la qual, estimat lector, en formes part, potser sense ser-ne conscient.

De tot això aviat en farà un any i tenim moltes ganes de celebrar-ho amb la família, els amics, els veïns, els col·legues llibreters i, és clar, amb TU i amb en Maurice Sendak, l’autor que dóna nom a la nostra llibreria. Una oportunitat per tornar-nos a veure i gaudir de la teva companyia i el teu somriure. El millor moment per donar-te les GRÀCIES de tot cor. Per la confiança, l’afecte, el temps. Per ser-hi.

Ens acompanyes allà on viuen els monstres? T’esperem!

.

Divendres 30 de novembre, a les 19 h.

Xerrada sobre la figura i obra de Maurice Sendak

Amb Teresa Duran, autora dedicada als llibres infantils i juvenils, tant des del camp de la creació com de la investigació, la crítica literària o la docència, i Miquel Desclot, poeta, escriptor i traductor. Desclot és un dels traductors al català de l’obra de Sendak, editada al nostre país per Kalandraka.

Entrada lliure. 

···············

Dissabte 1 de desembre, a les 12 h.

Contacontes dedicat a Sendak, amb Tíroli Píroli Pop!, A la cuina de nit i la Nutshell Library

L’Anna Casals, de la companyia Umpalumpa, ha preparat una sessió de contacontes ben especial que girarà entorn la protagonista del darrer llibre editat de Maurice Sendak per Kalandraka: Tíroli Píroli Pop! o la vida ha de ser més que això: la gosseta Jennie. També explicarem les històries dels llibres de la minibiblioteca i gaudirem de la fantasia i màgia de A la cuina de nit.

Entrada lliure. A partir de 4 anys. Inscripció prèvia.

···············

Dissabte 1 de desembre, a les 18 h.

Espectacle d’ombres xineses basat en Allà on viuen els monstres

La Sherezade Bardají ens oferirà un espectacle de narració oral i ombres xineses molt especial i ben participatiu. Amb ella seguirem les passes d’en Max, que aquella nit s’haurà quedat castigat sense sopar, i viatjarem a través del dia i de la nit fins a l’illa on viuen els monstres. Aquesta és la història d’un viatge d’anada i tornada, de llums i ombres, de fantasia i realitat.

Entrada lliure. A partir de 4 anys. AFORAMENT COMPLET.

···············

Diumenge 2 de desembre, a les 12 h.

Festa-vermut del primer aniversari

Un cicle com aquest no es pot acabar sense una festa, no? Amb la llibreria oberta de bat a bat, us oferirem un vermut i un pica-pica per compartir plegats una bona estona. Sí, una altra. Perquè mai en tenim prou. Així que sereu molt benvinguts si diumenge ens voleu acompanyar. Xerrarem, riurem i deixarem que els nens destrossin la llibreria a les nostres espatlles. I tant contents 😉

Entrada lliure. 

···············

IMPORTANT

Ja no queden places lliures per a l’espectacle d’ombres xineses basat en Allà on viuen els monstres. Si igualment voleu inscriure-us, us afegirem a la llista d’espera, i si alguna família finalment no pot assistir, us avisarem el més aviat possible. Moltes gràcies. 

Vull anar-hi!

.

12 + 6 =

Amb la col·laboració de:

.

Kalandraka

Umpalumpa

Sherezade Bardají

Amb el suport de:

 

 Generalitat de Catalunya