Clubs de lectura

Llegir. Gaudir. Emocionar-se. Descobrir. Aprendre. Sorprendre’s. Compartir. Quedar-se amb ganes de més. I tornar a llegir de nou.

Lectures que ens agraden

Club de lectura per a infants de dos a tres anys

NOVES EDICIONS PROPERAMENT

Ens reunirem una vegada cada quinze dies. L’objectiu és afavorir un espai afectiu per a la lectura compartida entre els adults i els infants, dinamitzat pel llibreter o llibretera de la Sendak. Seran sessions temàtiques que giraran al voltant d’un tema, un personatge, un gènere o un format.

Els més petits tindran sempre al seu abast els llibres per poder-los mirar, tocar, posar del dret i del revés. Ens adaptarem als seus interessos, tot respectant el seu ritme i necessitats (us recordem que a la Sendak disposem d’un lavabo espaiós amb canviador).

Aquestes sessions també serviran per a què els pares coneguin l’ampli ventall de llibres que actualment existeixen per a infants d’entre 0 i 3 anys.

Cada grup estarà format per un màxim de 8 nens/es amb el seu acompanyant corresponent.

El preu per assistir a totes les sessions és de 40€, a abonar un cop confirmada la plaça per correu electrònic i abans de començar el club de lectura. Si voleu, també us podeu inscriure a una única sessió en funció de la disponibilitat de places. La sessió individual té un cost de 12€.

——————————————–

3 de maig

Primers llibres i àlbums il·lustrats. La família, els amics i el món que ens envolta, també amb dosis d’humor!

···············

17 de maig

Llibres d’imatges, coneixements i diccionaris visuals.

···············

31 de maig

Els primers personatges estimats: l’Elmer, el Grúfal, l’Erugueta Goluda… sense oblidar els dels contes populars.

··············

14 de juny

Inventari d’emocions: alegria, tristesa, ràbia, por, desconcert…

 

Totes les sessions seran a les 17.30h. 

——————————————–

Avantatges dels membres del club de lectura

A cada sessió facilitarem una àmplia bibliografia amb la informació de tots els títols comentats i altres llibres d’interès.

Els membres del club disposaran, a més, d’un 5% de descompte en la compra de qualsevol llibre de la bibliografia seleccionada per a cada sessió.

Em vull inscriure!

Moltes gràcies pel teu interès. Omple el següent formulari i en breu rebràs un correu electrònic nostre. Fins aviat!

.

4 + 10 =

Des de la LLIBRERIA SENDAK, SCCL, amb NIF F67106542, i adreça postal C/Còrsega, 461, Barcelona (08037), li comuniquem que tractem la informació que ens facilita per tal d’enviar-li informació relacionada amb els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, correu electrònic o telèfon) i convidar-lo a esdeveniments organitzats per l’empresa. Les dades proporcionades es conservaran mentre no sol·liciti el cessament de l’activitat. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si a LLIBRERIA SENDAK, SCCL estem tractant les seves dades personals. Per tant, té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessàries per a la finalitat amb què van ser recollides.