Clubs i tallers de lectura

Llegir. Gaudir. Emocionar-se. Descobrir. Aprendre. Sorprendre’s. Compartir. Quedar-se amb ganes de més. I tornar a llegir de nou.

Lectures que ens agraden

Cicle de contacontes per a nens i nenes d’entre 4 i 6 anys amb la narradora Sherezade Bardají

Fa molt temps que s’expliquen històries. Tant de temps que no recordem qui, quan o a on es va explicar la primera. Tot així, nosaltres seguim construint espais per explicar-nos, somiar-nos i escoltar-nos. Aquest és l’objectiu del cicle: crear un espai dedicat a la paraula oral per a nens i nenes d’entre 4 i 6 anys a través de la narració de contes, tot comptant amb l’acompanyament d’altres elements creatius, sensorials i visuals.

——————————————–

La Sherezade Bardají és Graduada en Art Dramàtic, Diplomada en Educació Musical i Màster en Direcció d’Actors, a l’ESCAC. És professional de les arts escèniques des de l’any 2007. Ha treballat en companyies de teatre, al Teatre Nacional de Catalunya, amb la “Cubana” i ha creat els seus propis espectacles. També col·labora habitualment amb el Consorci de Biblioteques de Barcelona.

——————————————–

Edat recomanada: entre els 4 i els 6 anys

Número de sessions previstes: 8 trobades entre abril i desembre de 2019 (exceptuant el mes d’agost). 

Places: 15 nens/es.

Calendari9 d’abril, 7 de maig, 11 de juny, 9 de juliol, 19 de setembre, 8 d’octubre, 26 de novembre i 10 de desembre.

Horari: 17.30h.

——————————————–

El preu per assistir a totes les sessions és de 60€, a abonar un cop confirmada la plaça per correu electrònic i abans de començar el cicle de contacontes. Si l’aforament no es completa i hi ha disponibilitat de places, oferirem la possibilitat d’assistir-hi de manera puntual a un preu de 10€ per sessió.

Tots els assistents comptaran amb un 5% de descompte en la compra dels llibres narrats a les diferents sessions.

Lectures que ens agraden

Taller de lectura d’àlbum il·lustrat per a nens i nenes d’entre 6 i 7 anys conduït per Anna Juan Cantavella

Lectura compartida d’un llibre-àlbum i posterior conversa literària sobre el tema, el gènere o els aspectes narratius més importants. Després d’aquesta primera lectura conjunta, els infants llegeixen l’àlbum a casa per tal d’arribar a interpretacions més profundes. A la següent sessió es reprèn el fil de l’anterior per debatre sobre la seva relectura i se’n comença un de nou.

——————————————–

L’Anna Juan és Doctora en Antropologia Social i Cultural i Màster en Llibres i literatura infantil. Treballa com a docent i investigadora en el camp de la didàctica de la literatura i col·labora amb el grup de recerca GRETEL. Actualment és responsable de la seu catalana de l’editorial Wonder Ponder, Filosofia visual per a nens, i dissenya i porta a terme formacions i tallers d’educació literària per a mediadors, famílies i infants.

——————————————–

Edat recomanada: entre els 6 i els 7 anys

Número de sessions previstes: 8 trobades entre abril i desembre de 2019 (exceptuant el mes d’agost). 

Places: 10 nens/es.

Calendari10 d’abril, 15 de maig, 12 de juny, 10 de juliol, 18 de setembre, 9 d’octubre, 13 de novembre i 11 de desembre.

Horari: 18h.

——————————————–

El preu per assistir a totes les sessions és de 60€, a abonar un cop confirmada la plaça per correu electrònic i abans de començar el taller de lectura. Si l’aforament no es completa i hi ha disponibilitat de places, oferirem la possibilitat d’assistir-hi de manera puntual a un preu de 10€ per sessió.

Tots els assistents comptaran amb un 5% de descompte en la compra dels llibres comentats en les diferents sessions.

Lectures que ens agraden

Club de lectura de narrativa per a nens i nenes d’entre 8 i 10 anys conduït per Marta Martí

Cada mes un llibre a descobrir i una trobada per compartir, amplificar i enriquir l’experiència lectora a través de la conversa dirigida per la mediadora cultural, qui guiarà els petits en l’anàlisi del text i en les seves connexions amb altres autors i obres literàries.

——————————————–

La Marta Martí és Diplomada en Biblioteconomia i Documentació i Màster en Llibres i Literatura Infantil i Juvenil. Treballa a la Sala Infantil de la Biblioteca Central de Terrassa. A més, coordina el Grup de Treball Bib Botó del Col·legi de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya i és membre de l’Equip d’exposicions i del Jurat Atrapallibres del Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil.

——————————————–

Edat recomanada: entre els 8 i els 10 anys

Número de sessions previstes: 8 trobades entre abril i desembre de 2019 (exceptuant el mes d’agost). 

Places: 10 nens/es.

Calendari30 d’abril, 21 de maig, 18 de juny, 16 de juliol, 17 de setembre, 15 d’octubre, 19 de novembre i 17 de desembre.

Horari: 18h.

——————————————–

El preu per assistir a totes les sessions és de 60€, a abonar un cop confirmada la plaça per correu electrònic i abans de començar el club de lectura. Si l’aforament no es completa i hi ha disponibilitat de places, oferirem la possibilitat d’assistir-hi de manera puntual a un preu de 10€ per sessió.

Tots els assistents comptaran amb un 5% de descompte en la compra del llibre de cada sessió.

Amb el suport de:

Inscriu-te omplint el següent formulari:

.

1 + 1 =