Aquesta “nova normalitat” no és com l’anterior, ja ho sabeu, però és un goig retrobar-vos a tots i totes, saber de primera mà com esteu i tenir la certesa que la Sendak continua sent un projecte viu amb una comunitat de persones que hi donen suport i que en són l’essència.

La nostra prioritat és i serà la salut de les persones. Som una llibreria sense presses. Anem a poc a poc i volem fer les coses bé, amb la màxima prudència i respecte per a tots i totes, sobretot pels infants.

HORARI ACTUAL

El nostre horari és de dilluns a divendres de 10h a 14h i de 16.30h a 19.30h, i els dissabtes, de 10.30h a 14h i de 17h a 20h.

ACCÉS A LA LLIBRERIA

En base a les indicacions que fins ara hem rebut de part del Gremi de Llibreters i les autoritats competents:

  • Us demanem l’ús de la mascareta dins la llibreria.
  • A l’entrada i en altres punts de la llibreria hi ha gel hidroalcohòlic. Us preguem que el feu servir abans d’entrar i també quan sortiu.
  • L’aforament màxim és de 2 famílies dins la llibreria mantenint la distància de seguretat de 2 metres.

RESERVES I ENCÀRRECS DE LLIBRES

Recordeu que podeu seguir fent-nos arribar les vostres comandes o reserves de llibres per e-mail a info@llibreriasendak.cat i també telefònicament (938 587 696). També podeu fer servir el formulari del nostre web.

Si teniu un cupó ens podeu fer les reserves de llibres que vulgueu i nosaltres us avisarem per e-mail quan poguéssiu venir a la llibreria a bescanviar-lo.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Share This