Activitats

Presentació de la nova edició de La princesa promesa, amb Ático de los Libros

17 de març / 12:00 h

. . . . .

El 7 de març succeirà un fet que ens omple d’emoció i alegria. I és que entre les nostres lleixes tindrem la nova edició d’una novel·la d’aventures i fantasia que és segurament el millor conte de fades que s’hagi escrit mai per a joves i adults. Parlem, és clar, de La princesa promesa, que l’editorial Ático de los Libros publica novament en castellà, i per primer cop, també en català.

Només uns quants dies després de la seva publicació la Sendak acollirà la presentació d’aquest llibre del nord-americà William Goldman, amb presència de l’editora, Clàudia Casanova.

Us convidem a redescobrir la història de la bella Buttercup, del seu estimat Westley i del malvat Humperdinck, sense oblidar personatges tan inoblidables com el criminal sicilià Vizzini, el magnífic espadatxí Iñigo Montoya i l’enorme gegant turc Fezzik.

Acompanyeu-nos i celebrarem plegats els 45 anys de la publicació d’aquest clàssic modern que va ser adaptat al cinema l’any 1988, convertint-se en una pel·lícula de culte i un referent per a nombroses generacions. I, doncs, com oblidar la mítica frase pronunciada per Iñigo Montoya…? 😉 Hello, my name is Iñigo Montoya. You killed my father. Prepare to die.

Una heroïna, un pirata, una traïció, duels a mort, la cerca de l’amor vertader i molt d’humor. Tot això i molt més és el que trobareu entre les pàgines de La princesa promesa. Benvinguts!

Entrada lliure. 

Share This