Activitats

Nit de les Llibreries. Parlem de la diversitat de gènere a la LIJ amb l’escriptora i traductora Bel Olid

18 d’octubre / A partir de les 20.30h

. . . . .

Del 15 al 21 d’octubre Barcelona acull la Biennal de Pensament Ciutat Oberta, que convoca gent d’aquí i d’arreu del món per pensar i debatre sobre la riquesa humana de les ciutats; la seva capacitat per ser espai d’acollida i de refugi, i la seva força transformada i creativa. Una celebració de la ciutat com a espai de llibertat, de pensament i d’acció.

Les llibreries ens sumem a les més de 80 activitats previstes amb la primera edició de la Nit de les Llibreries, que tindrà lloc el 18 d’octubre.

Des de la Sendak hem decidit convidar l’escriptora i traductora Bel Olid per debatre sobre la diversitat de gènere a la literatura infantil i juvenil. Parlarem d’aquelles heroïnes que desafien el cànon de l’universal masculí i de la necessitat de preservar i potenciar tot tipus de rols i models amb els quals els nens i nenes puguin emmirallar-se i sentir-se lliurement representats.

Serà una activitat oberta a la participació de tots i totes. Aprofitarem per celebrar la bona literatura amb un refrigeri i vi de la Terra Alta. Convida la casa 😉

Entrada lliure.

Share This