Activitats

El cercle dels lectors: intercanvi de llibres i experiències lectores

10 de maig / 18:30 h

. . . . .

En el marc de la nostra col·laboració amb el projecte iBiscotti, la comunitat de joves lectors que comparteixen les seves àudioressenyes a la xarxa, us proposem una trobada adreçada a nens i nenes d’entre 6 i 8 anys. L’únic requisit és que han de portar de casa un dels seus llibres preferits.

Asseguts fent una rotllana, cada participant es presentarà i farà una breu ressenya del seu llibre, despertant així la curiositat dels altres nens i nenes. Després d’haver escoltat a tothom, els lectors canviaran de seient i cada un d’ells haurà de donar el seu llibre a la persona que té al costat.

Sí, en efecte, al cercle dels lectors es regalen els llibres que s’estimen perquè altres persones també els estimin. D’aquesta manera, tots els participants tornaran a casa amb un llibre nou sota el braç 😉

Totes les ressenyes es gravaran i es publicaran al web d’I Biscotti, a la llista de reproducció de la llibreria.

A més, des de la Sendak proposarem noves lectures. Serà una petita selecció de títols que després, si ho desitgeu, podreu comprar amb un 5% de descompte. Us hi esperem!

Activitat gratuïta adreçada a nens i nenes d’entre 6 i 8 anys. Imprescindible reservar plaça inscrivint-se en el següent formulari.

Vull anar-hi!

.

10 + 13 =

Share This