Activitats

Taller familiar El Trivial del Oficis, inspirat en la novel·la infantil Valentina i els oficis oblidats

2 de juny / 12:00 h

. . . . .

Imitant a la protagonista de la novel·la Valentina i els oficis oblidats, els participants del taller hauran de “cosir” un globus com l’Arc de Sant Martí per viatjar fins a Memoràndia, escenari d’aquesta història pensada per a lectors i lectores a partir de 8 anys.

Per aconseguir les teles necessàries per confeccionar-lo hauran de jugar al Trivial del Oficis! Tirant els daus els jugadors es mouran pel taulell responent a preguntes sobre els oficis de tota la vida.

El taller pretén que els infants s’ho passin bé, però alhora despertin la seva curiositat per conèixer les arts i els oficis antics d’una manera lúdica. Un cop finalitzada l’activitat, els petits lectors i lectores s’enduran a casa un bonic record construït per ells mateixos: un globus com l’Arc de sant Martí!

La Valentina i els oficis oblidats és una novel·la de l’escriptora Noemí Pes, publicada per l’editorial Grupo Tierra Trivium, que des de la llibreria en recomanem la lectura. Una història màgica de fantasia i aventura en la qual l’amistat, el valor, la compassió i l’amor seran la clau perquè la seva protagonista es retrobi finalment amb la seva mare i salvi així Memoràndia.

Activitat gratuïta a partir de 6 anys. Imprescindible reservar plaça inscrivint-se en el següent formulari.

Vull anar-hi!

.

3 + 5 =

Share This