Activitats

Contacontes i taller amb l’editorial Tramuntana

7 d’abril / 12:00 h

. . . . .

A la Martina no li agrada llegir. Ni llibres, ni revistes, ni tan sols el rètol del carretó dels gelats. Un dia la Martina coneix la Bonnie, la gossa de la biblioteca. Ben aviat llegir en veu alta ja no serà tan dolent. Quan la Martina es queda encallada, a la Bonnie tant li fa. La Martina pot acariciar-la fins desenredar la paraula. És divertit llegir quan no tens por d’equivocar-te. Amb la Bonnie, la Martina ha après que és millor anar poc a poc.

Us convidem a fer-vos amics i amigues de la Martina, a conèixer les seves pors i ajudar-la a superar-les. Només cal que el proper dissabte 7 d’abril vinguéssiu a la llibreria a conèixer la seva història. 

La companyia Umpalumpa ens presentarà un llibre preciós i delicat, perfecte per als nens i nenes que comencen a llegir sols i, sovint, se senten insegurs i vulnerables. Aprendrem com n’és d’important respectar el nostre propi ritme i el dels altres, a no tenir por a equivocar-nos i com de plaent i enriquidora pot ser la lectura en veu alta.

Aprenent a llegir, publicat l’any 2017 per l’editorial Tramuntana, és un àlbum il·lustrat de la Lisa Papp, delicat i entranyable, que de ben segur us enamorarà tant com a nosaltres.

Us esperem a la Sendak!

Activitat gratuïta a partir de 5 anys. Imprescindible reservar plaça inscrivint-se en el següent formulari.

Vull anar-hi!

.

8 + 12 =

Share This