Activitats de novembre

PER A JOVES I ADULTS:

Parlem de sexe (als infants)

Dijous 7 de novembre / 19h

Una mirada a les publicacions que en els darrers quaranta anys han parlat de sexe a les criatures. Cercarem la presència d’àlbums entre aquests llibres i en farem una anàlisi valorativa. Amb Mariona Trabal, mestra, docent universitària i bibliotecària

Activitat realitzada en el marc de la Setmana de l’Àlbum, iniciativa impulsada per l’Associació ¡ÂLBUM!, formada per editorials independents de literatura infantil d’arreu de l’Estat espanyol.

Activitat gratuïta amb inscripció prèvia. Omple el formulari que trobaràs al final d’aquesta pàgina.

…….

De l’oralitat a l’àlbum il·lustrat

Dijous 14 de novembre / 19h

Com traslladar la rondalla i el conte popular al paper a través del llenguatge visual, amb Elodie Bourgeois, editora de la centenària editorial JoventutNoemí Villamuza, il·lustradora, i Piu Martínez, especialista en disseny i àlbum il·lustrat.

Activitat emmarcada en La Panxa del Bou, la festa dels contes populars, tradicionals i no tant, d’aquí i d’allà.

Activitat gratuïta amb inscripció prèvia. Omple el formulari que trobaràs al final d’aquesta pàgina.

…….

Descobrint Jimmy Liao

Dimecres 20 de novembre / 19h

Xerrada amb l’editora de BFE, Inés Puig, sobre l’obra d’aquest artista imprescindible, autor de nombrosos àlbums i llibres il·lustrats per a infants i adults. En els seus llibres descobrim la cara oculta del món: el silenci, l’angoixa, la soledat o la nostàlgia.

Activitat gratuïta amb inscripció prèvia. Omple el formulari que trobaràs al final d’aquesta pàgina.

…….

Literatura i joves. Presentem la col·lecció de L’Altra Tribu

Divendres 22 de novembre / 19h

Conversa sobre la lectura en l’adolescència. Amb Eugènia Broggi i Vanessa Moreno, editores de L’Altra Editorial, i Júlia Baena i Marta Cava, bibliotecàries i especialistes en literatura juvenil. Una oportunitat per trobar-nos, debatre, compartir experiències i descobrir els llibres de L’Altra Tribu.

Activitat gratuïta amb inscripció prèvia. Omple el formulari que trobaràs al final d’aquesta pàgina.

…….

PER A INFANTS I LES SEVES FAMÍLIES:

Taller Eres un león: mis primeras posturas de yoga

Dissabte 2 de novembre / 12h

Taller-contacontes per a infants i adults en què es posaran en pràctica postures senzilles de ioga: un gos, un gat, una papallona, ​​i fins i tot un lleó!… Aprendrem a transformar-nos en tot això i a posar-nos en moviment a partir d’històries dels llibres àlbum.

Amb Alejandra Varela i Araya Goitia. Activitat realitzada en col·laboració amb Ekaré en el marc de la Setmana de l’Àlbum, iniciativa impulsada per l’Associació ¡ÂLBUM!, formada per editorials independents de literatura infantil d’arreu de l’Estat espanyol. 

Activitat gratuïta a partir de 5 anys amb inscripció prèvia. Omple el formulari que trobaràs al final d’aquesta pàgina.

…….

Contacontes i taller de dibuix amb El Sheriff Otto

Dissabte 2 de novembre/ 18h

L’Otto acaba de fer quatre anys i rep el millor regal que es podia imaginar: una disfressa de xèrif! Per celebrar-ho, decideix anar al parc i que tots els nens i nenes obeeixin les seves ordres… Com creieu que acabarà aquesta història?

Comptarem amb la presència de la narradora Laura Bernis i de l’autor i il·lustrador Sam G.C., qui també ens presentarà el llibre Aprende inglés con DOG: Can I paint you?, ideal per aprendre els colors en anglès.

Amb la col·laboradora de l’editorial Astronave.

Activitat gratuïta a partir de 3 anys amb inscripció prèvia. Omple el formulari que trobaràs al final d’aquesta pàgina.

…….

Taller Fem una casa al bosc

Dissabte 9 de novembre / 12.30h

Creació d’un mural en format acordió on recrearem l’exterior i l’interior d’una casa. Amb Roberta Brida.

Activitat realitzada en col·laboració amb Libros del Zorro Rojo en el marc de la Setmana de l’Àlbum, iniciativa impulsada per l’Associació ¡ÂLBUM!, formada per editorials independents de literatura infantil d’arreu de l’Estat espanyol. 

Activitat gratuïta a partir de 4 anys amb inscripció prèvia. Omple el formulari que trobaràs al final d’aquesta pàgina.

…….

Taller A flor de pell. Pensant amb el cos

Dissabte 23 de novembre / 12h

En un món on sorolls, imatges, olors i altres sensacions ens estimulen pertot arreu, aquest llibre ens ofereix un moment poètic per a meditar sobre les nostres percepcions

Amb la presència de l’autora, Tere Puig, i la il·lustradora, Laura Borràs, qui ens presentaran aquesta novetat de El Cep i la Nansa.

Activitat gratuïta a partir de 4 anys amb inscripció prèvia. Omple el formulari que trobaràs al final d’aquesta pàgina.

…….

Contes que sonen bé

Dissabte 30 de novembre / 12h

Narració de contes amb petits objectes i llibres en col·laboració amb l’editorial Kalandraka. Una oportunitat per gaudir de les seves propostes per als més petits de la casa, com ara la col·lecció Del bressol a la lluna.

Activitat gratuïta per a famílies amb nadons. Inscripció prèvia. Omple el formulari que trobaràs al final d’aquesta pàgina.

Vull participar a la tertúlia!

.

11 + 12 =

Share This