Activitats d’octubre

Little and the autumn: un contacontes en anglès

Dissabte 5 d’octubre / 12h

En Javi i la Fernanda, els impulsors d’English with Little, tornen a la Sendak per presentar-nos Little and the autumn, una història tendra per als més petits de casa, musical i en anglès, que ens prepararà per gaudir d’un Halloween ben festiu i divertit!

Activitat gratuïta a partir de 3 anys amb inscripció prèvia. Omple el formulari que trobaràs al final d’aquesta pàgina.

…….

Taller de cuina craft: recicla, imagina i cuina!

Dijous 10 d’octubre / 18h

Taller familiar a càrrec de Laia Falcón i Joana Casals inspirat en el llibre Cocina craft. Manualidades para mini chefs, la darrera novetat de l’editorial Gustavo Gili per a nens i nenes, escrit per la Laia Falcón, directora editorial de El Culturista. En aquest llibre hi trobareu 25 projectes per a convertir tot tipus de material reciclat en increïbles receptes de cuina. Perfecte per als artistes de casa!

Activitat gratuïta a partir de 6 anys amb inscripció prèvia. Omple el formulari que trobaràs al final d’aquesta pàgina.

…….

Una tarda terrorífica amb els Enigmes de por

Dissabte 19 d’octubre / 18h

Zahorí Books torna a meravellar-nos amb una nova edició dels seus llibres sobre enigmes. En aquesta ocasió, ens conviden a descobrir els personatges més coneguts de les històries més cèlebres de terror: visitarem Frankenstein al seu amagatall, ens protegirem de les bruixes, sorprendre’m el terrible Home Llop i resoldrem el secret de la Mòmia… Possiblement no hi hagi escapatòria, però ens ajudarà molt que ens acompanyi el seu autor, en Víctor Escandell. Esteu preparats…?

Activitat gratuïta a partir de 6 anys amb inscripció prèvia. Omple el formulari que trobaràs al final d’aquesta pàgina.

…….

Contacontes amb la Gisela Llimona

Divendres 25 d’octubre / 18h

En col·laboració amb Flamboyant, la narradora Gisela Llimona ens visitarà per explicar-nos tres dels àlbums il·lustrats que més estimem del catàleg d’aquesta editorial, veïna del barri. Són Un pèl a la sopa, No puc dormir i L’Oliva i el mal humor. Divertits, tendres i sorprenents. Us esperem a la Sendak!

Activitat gratuïta a partir de 3 anys amb inscripció prèvia. Omple el formulari que trobaràs al final d’aquesta pàgina.

…….

ACTIVITAT CANCEL·LADA

Tu també voldries tenir una cua de sirena, oi?

Dissabte 26 d’octubre / 12h

I qui no! És el que li passa a la Carla, que de gran vol ser una sirena. Cada matí es mira i remira les cames i els peus per veure si li ha crescut una cua escamada i brillant, però res no canvia. Un dia va escoltar la seva àvia dient: “som el que mengem” i va decidir que menjaria només peix o aliments que vinguin del mar. Però aquest pla no acaba de funcionar i, a més, té un final no massa digestiu…

L’editora i escriptora Clara Berenguer vindrà a la Sendak a explicar-nos La cua de sirena, un llibre il·lustrat per Cèsar Barceló publicat per l’editorial El Cep i la Nansa dins la col·lecció Ginjoler.

Activitat gratuïta a partir de 4 anys amb inscripció prèvia. Omple el formulari que trobaràs al final d’aquesta pàgina.

…….

ACTIVITAT CANCEL·LADA

El nostre circ, una història sobre qui volem ser i com arribar-hi

Dissabte 26 d’octubre / 18h

Els artistes d’aquest circ comparteixen un secret: malgrat els seus triomfs a l’arena, tots somien a fer altres números de l’espectacle. Al pallasso li encantaria enfilar-se al trapezi, la trapezista frisa per fer malabars, la malabarista somia a ser la dona bala… Per sort, entre tots ells hi ha una nena que també té un secret: li agradaria fer de presentadora del circ. «I si muntem un circ on cadascú pugui complir els seus somnis?», els proposa.

L’Anna Aparicio, il·lustradora d’aquest àlbum editat per Takatuka, vindrà a la llibreria a explicar-nos com, ajudant-se els uns als altres, va néixer El nostre circ. El dia de l’estrena no tot va sortir rodó, però per fi l’elenc sencer va ser qui volia ser.

Activitat gratuïta a partir de 4 anys amb inscripció prèvia. Omple el formulari que trobaràs al final d’aquesta pàgina.

Vull accedir al vídeo de la presentació!

.

15 + 7 =

Share This