Agenda de juliol

Akipoeta
Akipoeta
Akipoeta
Akipoeta
Lletjos i lletges?
Lletjos i lletges?
Lletjos i lletges?
Lletjos i lletges?

PRESENTEM LA COL·LECCIÓ AKIPOETA D’AKIARA BOOKS

Celebrarem la poesia i la publicació de Cor d’ocell i Sota les pedres

 

Amb l’editora d’Akiara Books, Inês Castel-Branco, i l’editora d’A buen paso, Arianna Squilloni. Recitarem, brindarem i conversarem sobre poesia i infants amb aquests dos llibres que són per llegir, contemplar, olorar i palpar.

 

Dimecres 1 de juliol a les 19h / Llibreria Sendak

Cor d’ocell és el primer títol de la col·lecció AKIPOETA, escrit per la poeta valenciana Mar Benegas i il·lustrat per l’artista portuguesa Rachel Caiano. És un conte preciós sobre el naixement de la poesia i de l’amor. Ens mostra un univers poètic on tot és possible, ple de metàfores i imatges suggeridores, potenciades per unes il·lustracions fetes íntegrament amb pinzell i amb només tres colors (negre, vermell i blau).

Per la seva banda, Sota les pedres és un cant a l’encís dels petits detalls i a les meravelles de la natura, escrit per l’editora Arianna Squilloni i amb il·lustracions de Laia Domènech. Parteix dels records que té l’autora del petit poble del nord d’Itàlia on passava les vacances amb els avis. Aquests records es desenvolupen en cadascun dels poemes, amb el to curiós, sorprès i de vegades divertit d’una nena.

Per tal de controlar l’aforament i preparar la llibreria per a la primera activitat presencial després del confinament, us preguem que empleneu el formulari per inscriure-us que trobareu en aquesta mateixa pàgina. Moltes gràcies!

…….

UNA PERSONA QUE TÉ PENSAMENTS BONICS NO POT SER MAI LLETJA

Taller online de poesia i il·lustració a partir del llibre Lletjos i lletges?

 

La poeta Lola Casas i l’il·lustrador Gusti ens oferiran una sessió en la qual cada nen i nena rebrà un poema personalitzat i veurà com es dibuixa i pinta cares amb bolígrafs de colors.

 

Divendres 3 de juliol a les 18h / Videoconferència amb Zoom / Gratuït

Al llibre Lletjos i lletjos?, publicat per El Cep i la Nansa, hi trobem 45 cares il·lustrades estrambòtiques, divertides i ben suggerents de la mà (i el bolígraf) d’en Gusti. Ens arriben, a més, acompanyades d’un text rimat de la Lola Casas i amb un apunt final deliciós: un fragment d’en Roald Dahl que ens convida a la reflexió, extret del llibre Els Culdolla, un dels nostres llibres més estimats.

Per tal que la Lola Casas “cuini” una poesia personalitzada per a cada nen i nena, us animem a què ens digueu una característica especial seva (té el nas gros? Les orelles petites? Moltes pigues? Els ulls molt foscos?…). Ho podeu fer en el formulari que trobareu en aquesta mateixa pàgina.

D’aquesta manera, la Lola escriurà una poesia per a cada un d’ells i la compartirà el dia de la trobada. Ep, els adults també estan convidats a participar-hi, eh? 😉

A més, quan us confirmem la vostra inscripció us enviarem una careta de Lletjos i lletges? com a regal. Només cal que la imprimiu, la retalleu i hi poseu una gometa.

Ah! No ens oblidem que en Gusti ens dibuixarà en directe i veurem com crea les cares dels nens i nenes i com es pinta amb bolígrafs de colors!

…….

Vull assistir a les activitats!

Activitat a la qual et vols inscriure:

.

13 + 4 =

Share This