Activitats

Amb l’artista Marta Comín i el seu llibre Deu cucs que dormen parlarem de cucs, somnis, colors i ganes de descobrir el món

18 de maig / 17:30h

. . . . .

Deu cucs que dormen, editat per l’editorial A buen paso, és un llibre dolç i tendre, on deu cucs es preparen per anar a dormir i somiar. Cadascú es caracteritza per un color i una personalitat pròpia. Per exemple, el cuc blanc és una mica poruc, mentre que el marró no té vergonya i al fúcsia li agrada divertir-se. En el seu somni cada personatge s’amaga a dins d’un altre animal o d’una forma concreta i el petit lector serà l’encarregat de trobar-lo.

Al final del conte, quatre targetes foradades permeten als nens i nenes jugar amb els seus propis cucs, és a dir, amb els seus dits, donant vida a un elefant, una granota, un pop i un pollet.

La Marta Comín, autora i il·lustradora, vindrà a explicar-nos la història dels Deu cucs que dormen i entre tots somiarem a plena llum del dia. La Marta també ha publicat recentment un altre llibre amb A buen paso, titulat I a tu, què et sembla?, que és una meravella que us recomanem descobrir.

Activitat gratuïta a partir de 3 anys. AFORAMENT COMPLET. Us podeu inscriure a la llista d’espera. Si una família no pot venir, us avisarem el més aviat possible. 

Vull anar-hi!

.

7 + 10 =

Share This