La biblioteca dels nadons

La biblioteca dels nadons
La biblioteca dels nadons
La biblioteca dels nadons
La biblioteca dels nadons
La biblioteca dels nadons
La biblioteca dels nadons
La biblioteca dels nadons

Amb el suport de:

MIRA, TOCA, ESCOLTA, EXPERIMENTA!

La biblioteca dels nadons

Un cicle de 4 sessions dirigit a les famílies per descobrir com llegeixen els nadons, quin tipus d’obres els podem oferir i quina mena de lectura proposen.

 

2, 16 i 30 d’octubre / 13 de novembre

Sabíeu que no es llegeixen només paraules? Que els gestos, els rostres, les entonacions o el ritmes també poden llegir-se? Us heu demanat mai si un nadó llegeix? O quan és interessant oferir-li el seu primer llibre? No sabeu com triar entre tota la producció que hi ha a les llibreries o biblioteques? Us agradaria descobrir com es pot acompanyar la descoberta literària dels més petits? Aquest cicle està pensat per donar resposta a preguntes que sovint ens fem quan arriba un nadó a la família. 

Al llarg de les sessions descobrirem la diversitat de tipologies de llibres que existeixen per a la petita infància, ens aturarem a observar com llegeixen els nadons i cantarem, contarem, ens sorprendrem i fullejarem molts i molts llibres per tal de trobar formes diverses i moltes vegades inesperades d’acompanyar la seva lectura.

El cicle consta de 4 sessions d’una hora de durada cada una. En cadascuna d’elles ens aturarem en una mena de llibres i descobrirem com es llegeixen, com podem compartir-los i perquè són interessants en la vida dels més petits. Tot i que es pot assistir a sessions soltes, recomanem apuntar-se al cicle sencer, per tal de tenir un panorama ampli i divers de la producció de la literatura que es fa per als nadons.

El cicle s’ofereix en 2 modalitats: presencial -les sessions tindran lloc a l’Ateneu al Poblet- i també online, especialment pensat per a totes aquelles persones que no poden assistir presencialment a les trobades però estan interessades en assistir al cicle. 

Anna Juan Cantavella, la nostra guia

L’Anna Juan és Doctora en Antropologia Social i Cultural i Màster en Llibres i literatura infantil. Treballa com a docent i investigadora en el camp de la didàctica de la literatura i col·labora amb el grup de recerca GRETEL.

Actualment és responsable de la seu catalana de l’editorial Wonder Ponder, Filosofia visual per a nens, i dissenya i porta a terme formacions i tallers d’educació literària per a mediadors, famílies i infants.

 

Dates i horari

 • Divendres 2 d’octubre a les 10.30h // 1ª sessió: llibres que sonen i canten
 • Divendres 16 d’octubre a les 10.30h // 2ª sessió: llibres que juguen i experimenten.
 • Divendres 30 d’octubre a les 10.30h // 3ª sessió: llibres que ordenen el món.
 • Divendres 13 de novembre a les 10.30h // 4ª sessió: llibres que porten lluny.

 

Lloc de realització

Centre Cívic La Sedeta – C/Sicília, 321.

Les sessions tindran lloc a la Sala Polivalent de l’edifici annex (accés per la Plaça de la Sedeta).

Preu

 • Tot el cicle: 60 €
 • Assistència a una única sessió: 16 €
 • Les persones inscrites rebran una bibliografia completa en finalitzar el cicle i accés a les sessions enregistrades en vídeo
 • També disposaran d’un 5% de descompte en la compra de la bibliografia. 

A qui va dirigit?

 • Famílies amb nens i nenes petits d’entre 0 i 3 anys.
 • Famílies que esperen l’arribada d’un nadó.
 • Les persones amb nadons fins a 15 mesos poden venir amb els seus fills/filles. Es recomanar l’assistència d’únicament un adult per nadó.

 

Inscripció

 • Les places són limitades.
 • Cal omplir el següent formulari i formalitzar la inscripció a través de l’abonament de la totalitat del preu del cicle o de la sessió puntual, si s’escau.
 • El pagament es pot realitzar a través de transferència bancària o bé acudint directament a la llibreria.

Vull assistir al cicle!

Modalitat:

Mètode de pagament:

.

2 + 10 =

Share This