Manual d’oralitat

Manual d'Oralitat
Roser Ros
Manual d'oralitat
Tantàgora

TERTÚLIA VIRTUAL A TRES VEUS

Presentem el Manual d’oralitat de la Roser Ros

 

Una trobada per a totes aquelles persones que cerquen augmentar els seus recursos narratius i per a tots els amants dels contes, l’oralitat i la narració.

 

21 d’octubre a les 18.30h / Videoconferència amb Zoom 

Manual d’Oralitat en set jornades i set contes, editat per Tantàgora, és un assaig savi i distès en què la narradora Roser Ros (Dra. en Pedagogia, Premi Conca de Cultura Popular 2010 i Presidenta de l’Associació Tantàgora) se serveix de tres velletes i una convidada d’excepció per exposar a una colla de joves l’art de la comunicació artística i d’explicar contes.

L’escriptora transmet en aquest llibre la seva dilatada experiència per les terres de l’oralitat en un format proper al Decameró. Què hi trobarem, doncs, en aquest manual?

La primera part és una invitació a viatjar per l’oralitat. Tres velletes s’encarreguen de fer descobrir al viatger aquesta terra acompanyant-lo durant set jornades. Són l’Oïda, la Memòria i la Veu, companyes imprescindibles de tot bon narrador/a.

A la segona part, el lector hi trobarà set contes, en alguns casos procedents de la tradició oral, que esdevenen una bona oportunitat per explicar i explicar-nos qui som i d’on venim. I no tans sols això, sinó que aquests relats també ens permeten reflexionar sobre quina diversitat de contextos socials i culturals els han anat donant forma, creant així les diferents versions que en coneixem (o no) i que, a vegades, són tan oposades a les maneres de pensar d’ara.

L’acte comptarà amb la participació de l’autora, en conversa amb Gabriel Janer Manila, Catedràtic emèrit d’Antropologia de l’Educació i escriptor, i M. Carme Bernal, professora emèrita de la UVic-UCC i especialista en literatura infantil.

Us hi esperem!

AFORAMENT COMPLET. DISCULPEU LES MOLÈSTIES.

LA TROBADA SERÀ ENREGISTRADA EN VÍDEO A TRAVÉS DE LA PLATAFORMA ZOOM. SI VOLEU ACCEDIR AL VÍDEO I VEURE LA PRESENTACIÓ EN DIFERIT, EMPLENEU EL SEGÜENT FORMULARI. MOLTES GRÀCIES!

…….

Vull assistir al cicle de converses online " A dues veus"!

A quina conversa o converses vols inscriure't?

.

1 + 12 =

Share This