Activitats

Coneixerem la Mog, la gateta creada per l’inoblidable Judith Kerr, i ajudarem l’Osset Guim a trobar els tresors de la primavera!

29 de juny / 12h

. . . . .

La Mog sempre es fica en embolics. S’oblida que té una gatera i s’oblida també que ja ha sopat. Però una nit, la mala memòria de la Mog resultarà ser d’allò més útil… La gata Mog és un personatge creat per l’escriptora i il·lustradora britànica Judith Kerr, autora d’obres tan emblemàtiques com ara El tigre que va venir a berenar (Kalandraka) o la novel·la juvenil autobiogràfica Quan Hitler va robar el conill rosa (Bromera). Conèixer la Mog és entrar dins del meravellós univers d’aquesta autora. I això, estimats i estimades, no us ho podeu perdre!

I de la Mog passarem a l’Osset Guim, de Gergely Dudás, creador d’un món il·lustrat tendre i divertit per als petits exploradors de la casa. Seran ells qui hauran de donar un cop de mà a en Guim que, cansat de l’hivern, decidirà anar a buscar la primavera. Un llibre per buscar, sorprendre’s i fixar-se en cada detall.

Ambdós llibres estan editats per HarperKids i els trobareu tan en català com en castellà. De la Mog, a més, hi ha publicat un segon llibre: La Mog i el bebè, que també és una delícia.

Activitat gratuïta a partir de 3 anys. Imprescindible reservar plaça inscrivint-se en el següent formulari.

Vull anar-hi!

.

1 + 7 =

Share This