Cupons Sendak

Campanya de microfinançament popular

 

VOLEM TORNAR A AIXECAR LA PERSIANA QUAN TOT AIXÒ PASSI.
AJUDA’NS A FER-HO POSSIBLE!

 

El 13 de març va ser el darrer dia que vam obrir la Sendak. Tocava baixar la persiana. Primer, per responsabilitat i coherència. Després, per imperatiu legal. L’endemà començava el confinament a casa i s’obria un horitzó d’incerteses.

La nostra situació, com la de tants petits comerços, és precària. Com ells, hem de fer front al pagament de les factures dels nostres proveïdors sense tenir cap tipus d’ingrés ni perspectiva de tenir-te a curt termini.

Podríem vendre a través d’Internet, és cert, però no volem. Podríem repartir llibres pel barri, però tampoc volem. No ens sembla adequat ni responsable i preferim no posar en risc la salut d’altres persones.

No disposem de calendari. Per tant, no sabem quan podrem tornar a obrir ni en quines condicions ho farem. Però sabem que quan ho féssim la solidaritat serà la clau per ensortir-nos-en.

Sabem que són dies difícils per a tothom. Per això t’agraïm el teu temps i interès en llegir-nos i et donem les gràcies de tot cor, tan si col·labores en la campanya com si no.

Si pots i hi estàs d’acord, ajuda’ns. El que et proposem és el següent:

COMPRA CUPONS SENDAK!

Comprant un cupó Sendak ens ajudaràs a mantenir viu el nostre projecte. A canvi, quan obrim la llibreria, podràs venir a bescanviar el teu cupó pels llibres o joguines que vulguis.

Per aconseguir el teu cupó Sendak l’únic que has de fer és decidir l’import i omplir un senzill formulari que trobaràs en aquesta pàgina.

Un cop ho hagis fet, només et quedarà fer el pagament a través de PayPal o transferència bancària indicant clarament el teu nom. Un cop verificada, rebràs al teu correu electrònic un cupó Sendak com aquest:

Esperem que quan rebis el teu cupó et faci tanta il·lusió com li va fer a en Charlie trobar el tiquet daurat a la tauleta de xocolata d’en Willy Wonka.

Per què fem tot això?

Perquè volem…

 • Tornar a compartir estones agradables amb els nostres veïns i veïnes i seguir creant comunitat al voltant del llibre i la lectura.
 • Continuar oferint les millors propostes de literatura infantil i juvenil als nostres lectors i lectores.
 • Reprendre la nostra activitat com a agent cultural del barri.
 • Fomentar el cooperativisme i l’economia social basada en el finançament popular i la solidaritat entre les persones.
 • Fer front als nostres compromisos amb tots els proveïdors i deutors.
 • Que la llibreria torni a ser viable i sostenible.

 

Perquè no volem…

 • Posar en risc la salut de ningú a través de la venda online de llibres i que aquesta crisi s’acabi el més aviat possible.
 • Deixar de pagar als nostres proveïdors.
 • Retornar massivament els llibres que tenim ara mateix en estoc a la llibreria.
 • Debilitar la cadena del llibre i crear un efecte dominó que repercuteixi en les distribuïdores, editorials i autors.
 • Endeutar-nos més amb entitats financeres que, juntament amb les grans corporacions, seran les grans beneficiàries de tota aquesta crisi.
 • Tancar definitivament la Sendak.

Vull comprar un cupó Sendak!

Per la compra d’un cupó entre el dilluns 20 i el dijous 23 d’abril, ambdós inclosos, t’enviarem un dels nou llibrets de la iniciativa #SantJordietstu”. Un llibret amb versos de poetes d’avui del nostre país i il·lustracions de diferents artistes que han col·laborat desinteressadament en la proposta. Al mateix llibret, que podreu imprimir a casa, trobareu les instruccions per muntar-lo i així regalar-lo a qui desitgeu. És clar que també us el podeu autoregalar 😉 Que no us falti la poesia aquest Sant Jordi!

OPCIONAL: ÉS UN REGAL PER A UNA ALTRA PERSONA?

OPCIONAL: VOLS AFEGIR EL TÍTOL D'UN LLIBRE ENLLOC DE L'IMPORT? (PODEN SER MÉS D'UN)

.

1 + 1 =

Dades per fer el pagament:

Destinatari: LLIBRERIA SENDAK
IBAN: ES21 0081 0071 0100 0136 1244
Concepte: Cupó Sendak

Si ho prefereixes, també pots comprar el teu cupó Sendak fent servir PayPal: paypal.me/llibreriasendak

 

Gràcies per fer possible que la Sendak torni a obrir.
Tenim moltes ganes de veure’t per la llibreria.