Activitats familiars

No és una caixa
El Intruso
Esto no es un libro
Boscos endins
Ana y Froga
Ana y Froga
Ana y Froga

AMB LA NATÀLIA D’OH! CONTES

Laboratori de contes i imatges de 3 a 6 anys

Aquest juny ens trobarem per gaudir de les històries i personatges que s’amaguen dins el bosc i jugar amb llibres que no semblen llibres. Ens acompanyes?

Divendres 4 i 18 de juny // 17.30h

Què és això?

És un llibre? És un joc? O és una caixa? A vegades les coses no són el que semblen… I per sortir de dubtes, cal mirar més lluny, obrir la tapa i descobrir l’univers que s’amaga allà dins. Potser trobarem viatges a l’espai, éssers estrambòtics i, fins i tot, un cocodril que pren el té. Mil aventures i misteris entre llibres-joc i caixes de cartró. Jugues?

Boscos endins

El bosc ens espera, els animals s’amaguen i les pedres marquen el camí més curt. Amb el cistell a la mà i caminant entre les fulles, coneixerem les històries i els personatges que trobarem boscos endins. I ens creuarem amb allò fantàstic i allò salvatge que habita aquest racó de contes, entre el dia més clar i la nit més fosca.

Us presentem la Natàlia d’Oh! Contes

Soc mediadora de lectura, dissenyo i condueixo experiències literàries per a infants, sempre a través del joc, la creativitat i la sorpresa. 

A través dels laboratoris experimento al voltant de la lectura, entesa en el sentit més ampli del terme: llegir amb tots els sentits, la lectura d’imatge i sons, la creació literària com un joc i la imaginació poètica com a forma artística.

Lloc de realització i durada

Espai Culturista Sendak – Carrer Grassot, 42.

Les sessions tenen una durada d’una hora i comencen a les 17.30h.

Preu

15€ per sessió (un infant acompanyat d’un adult).

Inscripció
  • Places exhaurides.
  • Edat recomanada: de 3 a 6 anys.
  • Cal omplir el següent formulari i formalitzar la inscripció a través de l’abonament de la sessió o sessions.
  • El pagament es pot realitzar a través de transferència bancària o bé acudint directament a la llibreria o a l’Espai Culturista Sendak.

ANNA, FROGA I ALGÚ MÉS

Taller de còmic infantil amb Carlota Juncosa

A partir de les surrealistes històries d’Ana y Froga, escrites i il·lustrades per Anouk Ricard, us proposem una activitat per iniciar els nens i nenes en el món del còmic.

Dijous 17 de juny // 18h

Benvinguts a el món de l’Ana i els seus inseparables amics: Froga, la granota bromista i una mica flipada; Bubú, el gos setciències i aspirant a artista; Cristóbal, el cuc amable i maldestre, i Quique, el gat burleta i pasota.

No us perdeu les desventures d’aquests cinc gamberros encantadors, una colla de pringats d’allò més risible i plena de divertidíssims defectes. Una sèrie de llibres que ja s’ha convertit en un clàssic del còmic infantil

Us presentem la Carlota Juncosa

Dibuixo des que tinc memòria i de petita creia que podia dibuixar a gent que coneixeria en un futur. Em vaig graduar en disseny i filosofia. M’encanta jugar amb les paraules i dibuixar sense cap idea concreta. L’inconscient, l’atzar, la curiositat pels altres i el plaer de bolcar-ho tot en un paper manen. 

Actualment també dono classes a la LCI Barcelona i a l’Escola Massana i faig talleres de meditació i dibuix per a adults. He escrit i il·lustrat el llibre Carmen de Mairena. Una biografía (Blackie Books, 2017). 

Lloc de realització i durada

Espai Culturista Sendak – Carrer Grassot, 42.

El taller de còmic tindrà una durada d’una 1h i 30 minuts i començarà a les 18h.

Preu

Gratuït amb la compra del llibre Ana y Froga. ¡Todas las historias! (Blackie Books).

Podeu comprar el vostre exemplar a la llibreria i a l’Espai Culturista Sendak.

Inscripció
  • Les places són limitades.

  • Edat recomanada: a partir de 7 anys.

  • Cal omplir el formulari que trobareu a continuació. 

Vull assistir al taller de còmic!

.

8 + 10 =

Share This