Activitats familiars

Dissenya la teva ciutat
Les ciutats invisibles
Tallers d'arquitectura
Les ciutats invisibles
Nike Savvas
Hannah Hoch
Sandra Partera
Sandra Partera
Sandra Partera
En Claudi i la Llúcia contra l'Agència Fake
En Claudi i la Llúcia contra l'Agència Fake

TALLERS D’ARQUITECTURA AMB MONTSE SELVA

Juguem a ser arquitectes!

A partir de l’observació i l’anàlisi d’espais i objectes comuns, n’imaginarem i en crearem de nous i ho farem a través de la mirada i la personalitat de cada nen i nena.

 

Divendres 7 i 21 de maig // 17.30h

L’arquitectura i el disseny ens permeten integrar i conèixer conceptes del nostre entorn cultural i social, reinventar-los i expressar-nos a través seu. També és una manera d’aprendre i gaudir de la geometria, les matemàtiques, la sostenibilitat o l’art de manera vivencial. Per això, en aquests tallers farem realitat totes les nostres idees!

La Montse Selva, qui dinamitzarà aquests tallers, és historiadora de l’Art i dissenyadora d’interiors i aquests últims anys s’ha dedicat a crear i dissenyar tallers al voltant de l’arquitectura i el disseny adreçats a infants.

Edat recomanada: A partir de 6 anys i fins a 12 anys.

Taller "Dissenya la teva ciutat!" (places exhaurides)

Com us agradaria que fos la vostra ciutat? Us proposem un taller on sereu els encarregats de redissenyar la vostra ciutat. Debatirem, reunirem totes les idees que ens vinguin al cap i, finalment, aixecarem una ciutat entre tots!

L’urbanisme des de la mirada infantil ens aporta una revisió de la funció dels espais públics des del joc, la llibertat  i la sostenibilitat; conceptes que treballarem i experimentarem al taller.

Taller "Les ciutats invisibles"

Podeu imaginar una ciutat que té la forma d’una petxina gegant? I una que penja d’estels voladors?

Les ciutats invisibles d’Italo Calvino és un llibre que descriu meravellosament un munt de ciutats imaginades. I és això precisament el que ens proposem fer amb aquest taller: deslliurar-nos de la nostra realitat més propera i a partir d’aquests relats construir nous espais inventats. I d’això els nens i nenes són els grans experts!

Lloc de realització i durada

Espai Culturista Sendak – Carrer Grassot, 42.

Els tallers tenen una durada aprox. de 2h i comencem a les 17.30h.

Preu
  • 15€ per participant (inclou el material del taller).
  • 28 € per participant si la inscripció és a tots dos tallers.
Inscripció
  • Les places són limitades.
  • Cal omplir el següent formulari i formalitzar la inscripció a través de l’abonament del taller o tallers.
  • El pagament es pot realitzar a través de transferència bancària o bé acudint directament a la llibreria.

Vull assistir als tallers!

A quin taller et vols inscriure? Escull un o tots dos!

Mètode de pagament:

.

4 + 4 =

TALLERS D’ART AMB LA SANDRA PARTERA

Art, en femení i plural

Un cicle de tallers adreçats a nens i nenes que cerca apropar i descobrir diferents formes d’expressió artística de la mà de grans dones artistes.

 

Divendres 14 i 28 de maig // 17.30h

Per diferents motius, les dones sovint han estat relegades a un segon terme, i fins i tot oblidades, en els llibres d’Història de l’Art. Per això, aquest cicle té com a objectiu principal fer-les visibles i descobrir-les mentre ens expressem i experimentem amb diferents disciplines i universos artístics, sempre amb un enfocament creativament lliure, una mirada inclusiva, educativa i d’igualtat de gènere.

Edat recomanada: A partir de 6 anys i fins a 14 anys.

Taller "Visca el color!" A partir de Nike Savvas (places exhaurides)

A través de l’univers creatiu de la Nike Savvas, artista multidisciplinària australiana (1964), ens endinsarem en el món de la instal·lació escultòrica i la transformació de l’espai.

Entre tots i totes crearem una obra col·lectiva, on el color i el moviment seran els grans protagonistes. A més, descobrirem com les matemàtiques i la geometria sovint estan estretament lligades amb les arts plàstiques.

Taller "Imagina ser!" A partir de Hannah Höch

Amb l’obra de Hannah Höch, artista plàstica i fotògrafa alemanya (1889-1978), farem una breu passejada pel Dadaisme, moviment cultural i artístic dominat per homes, i veurem com ella en va ser un exponent molt important.

Experimentarem amb la tècnica del fotomuntatge i ens aproparem a l’art de l’absurd tot creant una nova realitat imaginària. Imagina ser… el que tu vulguis, com vulguis i on vulguis! 

Per aquesta activitat es recomana enviar prèviament una o dues fotografies de primer/mig pla i cos sencer, en color, de la nena o el nen que participa en l’activitat. Les podeu enviar a info@llibreriasendak.cat.

Lloc de realització i durada

Espai Culturista Sendak – Carrer Grassot, 42.

Els tallers tenen una durada aprox. d’1h i 15 minuts i comencem a les 17.30h.

Preu
  • 15€ per participant (inclou el material del taller i una fitxa de l’artista amb proposta d’activitat per fer a casa).
  • 28 € per participant si la inscripció és a tots dos tallers.
Inscripció
  • Les places són limitades.
  • Cal omplir el següent formulari i formalitzar la inscripció a través de l’abonament del taller o tallers.
  • El pagament es pot realitzar a través de transferència bancària o bé acudint directament a la llibreria.

Vull assistir als tallers!

A quin taller et vols inscriure? Escull un o tots dos!

Mètode de pagament:

.

13 + 5 =

CRIS BROQUETAS + MAX VENTO

En Claudi i la Llúcia contra l’Agència Fake

Presentem aquest còmic de Mamut amb els seus autors, una història d’aventures amb dosis de thriller i humor, ideal per als fans de clàssics com ara Tintín.

Dissabte 8 de maig // 12h

Dos adolescents amb caràcters ben oposats, una macrocorporació amb fosques intencions, el canvi climàtic, persecucions i corredisses a dojo, un cantant de trap, notícies fake, una família que comença a prendre forma i una trama que s’embolica per moments. Tot ben barrejat en un còctel que dóna gust de llegir! No en va, aquest va ser un dels còmics que més vam recomanar aquest Sant Jordi 😉

El proper dissabte 8 de maig rebrem la visita de Cris Broquetas i Max Vento, els autors del còmic En Claudi i la Llúcia contra l’Agència Fake (Mamut Còmics), disposats a revelarnos tots els secrets de l’obra i de l’ofici de guionista i dibuixant de còmics!

El còmic està disponible en català i castellà i el recomanem a partir d’11-12 anys.

L’activitat és oberta a tothom i tindrà lloc a l’Espai Culturista Sendak. Places limitades. 

De què va aquest còmic?

En Claudi i la Llúcia es coneixen per primer cop a Nova York. Mentre en Claudi, aspirant a científic, vol assistir a conferències i visitar museus, la Llúcia prefereix fer fotos i conèixer influencers. Un d’aquests famosos revela a la Llúcia una teoria impactant: l’escalfament global és una conspiració dels governs per espantar la gent! I si fos veritat? Investigar aquest suposat complot serà molt més arriscat del que en Claudi és capaç de suportar. Inclou anar a un concert de trap ple de fans histèrics, infiltrar-se en una organització cientificomafiosa i ser perseguits per perdonavides pagats per la sinistra agència FAKE.

Amb l’ajuda d’en Hamlet, la delicada mascota d’en Claudi, aquests dos germans improbables intentaran resoldre el cas i, de passada, provaran de formar una nova família…

Vull assistir a la presentació!

.

5 + 4 =

Share This