Cicle de converses

“A dues veus”

Mvsevm
Ahab y la ballena blanca
Una petita llavor
El libro de la suerte

Amb el suport de:

EL VIATGE, LA POESIA I L’ART

Cicle de converses online

“A dues veus”

Un editor/a independent i un autor/a del seu catàleg conversaran sobre la creació i edició de llibres, prenent la paraula com a eix central. La paraula en totes les seves formes i dimensions: narrativa, poètica i plàstica.

 

Estrenem la nostra programació cultural amb aquest cicle de tres trobades virtuals que comptarà amb uns convidats excepcionals que des de la Sendak admirem molt: l’autora i editora d’A buen paso, Arianna Squilloni; l’escriptor i investigador Sergio Lairla; l’autora i editora d’Akiara Books, Inês Castel-Branco, l’escriptora i poeta Mar Benegas; l’editor de Fulgencio Pimentel, Alberto García (també conegut com a El tío Bernie), i l’artista i il·lustrador Manuel Marsol.

Totes les trobades seran online, gratuïtes i obertes a tothom. A més, s’enregistraran en vídeo i les compartirem al nostre canal de Vimeo.

L’estreta relació entre àlbum il·lustrat i art, amb Alberto García i Manuel Marsol.

Dilluns 22 de març a les 18.30h.

Com ha influenciat l’art en l’obra de Manuel Marsol? En aquesta trobada parlarem del procés de creació d’alguns dels seus àlbums més celebrats i desvetllarem els paral·lelismes existents entre aquests i altres obres pictòriques i literàries. Un viatge intertextual per l’obra d’un autor imprescindible. 

La paraula poètica en l’imaginari infantil, amb Inês Castel-Branco i Mar Benegas.

Dijous 8 d’abril a les 18.30h.

Després d’enlluernar-nos amb Una petita llavor, desitgem com mai que editora i autora ens parlin sobre la gestació d’aquest meravellós llibre-acordió i que reflexionem plegats sobre quin paper juga la poesia i la il·lustració en la construcció del món dels petits lectors i lectores.

La narració com a viatge, amb Arianna Squilloni i Sergio Lairla.

Dimarts 20 d’abril a les 18.30h.

Celebrarem dos grans àlbums del fons d’A buen paso: La carta de la senyora Gonzàlez i El libro de la suerte, escrits per Sergio Lairla i il·lustrats per Ana G. Lartitegui, i aprofundirem en la seva construcció i estructura. Dos àlbums en els quals el viatge —simbòlic i real— és el leitmotiv de la narració.

Share This