Parlem de llibres

Entre mons amb Leo Lionni
Entre mons amb Leo Lionni
Leo Lionni

ELS MONS DE LEO LIONNI

Xerrada sobre Leo Lionni a càrrec de Teresa Duran i Piu Martínez

Celebrem el polifacètic artista i la publicació del llibre Entre mundos. Una autobiografía per part de Kalandraka.

Dijous 3 de juny / 18.30h

Les obres de Leo Lionni sempre ens conviden a pensar i aprendre valuosos lliçons vitals d’una manera senzilla i valenta. El valor de la diferència, la humilitat, l’esforç, la comprensió i el respecte per qui no actua segons les convencions establertes, la cura dels altres, la cerca de la bellesa.

Entre Mundos. Una autobiografía (amb traducció al castellà de Carlos Heras Martínez) és el relat de 35 anys de treball artístic i més de 30 llibres per a nens i nenes. Llibres celebrats per tots i totes, que han esdevingut clàssics indiscutibles de la literatura infantl, com ara El Petit Blau i el Petit Groc, el seu primer llibre publicat, l’any 1959, Frederick o Neda-que-neda.

Com ell mateix va arribar a dir: «D’alguna manera, en algun lloc, l’art expressa sempre els sentiments de la infància». I nosaltres hi estem totalment d’acord.

El dia de la xerrada trobareu a la vostra disposició la seva autobiografia, a més de totes les seves obres per a nens i nenes. Si encara no les coneixeu totes, les podeu descobrir a la nostra botiga online.

Lloc de realització

Espai Culturista Sendak – Carrer Grassot, 42.

La sessió també es podrà seguir de manera virtual a través de Zoom.

Vols veure el vídeo de la presentació?

Accedeix al nostre canal de Vimeo i podràs veure la xerrada que van oferir la Teresa i la Piu.

Share This